Selskapslokale

I tillegg til våre egne lokaler kan vi i samarbeid med Buen Servering tilby lokaler til banketter, bryllup med mer. Ta gjerne kontakt for informasjon.

SELSKAPSLOKALER TIL DE ENHVER ANLEDNING!

Vi har utvidet våre lokaler og kan nå arrangere større selskaper for opp til 60 personer. Med et flott uteområde langs elva og med nærhet til sentrum er dette et perfekt sted for en feiring.

Vi har også mindre lokaler som passer for møter, små feiringer eller en hyggelig middag for to.

Dette lokalet sammen med det store kan benyttes opptil 70 personer, det store alene kan romme opptil 60 personer på langbord. Dette lokalet har også prosjektor, lerret og egen serveringsbenk til kaffe, kaker etc. I umiddelbar nærhet er det toaletter og utearealer som kan benyttes.

Vi er behjelpelig i planleggingen av selskaper og har alle bevilgninger, vi tilbyr et godt utvalg av menyer og har du egne ønsker er vi glade for og være kreative sammen med dere.

I samarbeid med Buen Servering kan vi også tilby lokaler for grupper helt opp mot 300 personer. Buen har en flott beliggenhet og med god adkomst over Adolph Tidemanns bro. Lokalene har

alt av teknisk utstyr og i samarbeid med teknisk avdeling på Buen kan vi tilpasse etter underholdning og type arrangement.

Ønsker du/dere mer informasjon er vi glade for og bli forespurt og vi tar gjerne en omvisning.